Vanochtend mochten we bijna 370 sportieve ATB-ers inschrijven voor de Raamdaltocht. Het was er héérlijk weer voor. Op het inschrijfburo was het om half acht vanochtend al gezellig druk! Toen druppelden de eerste fietsers al binnen. Het parkeren werd keurig geregeld door enkelen van ons. En de route lag er mooi bij. Onze uitzetters hebben weer goed werk verricht! Liever hadden we nog meer inschrijvingen gehad maar juist door dit mooie weer zijn er nog renners de verharde weg opgegaan. Voor zover bekend zijn er geen échte pechgevallen geweest. Ja, wel vervelend dat onze eigen R door een loslopende hond gegrepen is! En een deelnemer had een vastgelopen ketting, maar dit is op ons pauzepunt perfect verholpen. De fietser uit Uden kon zijn weg vervolgen. In de middag rukte een ander team uit om alle linten weer op te halen. Goed werk heren! Al met al een geslaagde dag met dank aan alle vrijwilligers van TWC Grave!

Op Zondag 16 oktober organiseert TWC Grave de Raamdaltocht. Deze ATB toertocht voert door de mooie Brabantse bossen en voertt u, met toestemming van de natuurbeheerders, langs bijzondere plekjes van de bossen en landerijen rondom Grave. Voor meer informatie kijkt u op Raamdaltocht 2016

 

Voor leden: kijk op de helperslijst voor jouw taak en tijdstip aanwezigheid.

 

We zien u graag op 16 oktober!

 

Er zullen nog twee reguliere woensdagavond ritten zijn. De starttijden daarvan zijn gewijzigd. Met ingang van woensdag 7 september start de woensdagavondrit om 18:30 bij Estria.

Verslag Loes van Tuijn 3 april,
de weersvoorspelling beloofd wat. Toch twijfelde ik voor vertrek, korte broek, mouwstukken? Buiten zag t er behoorlijk grauw uit, véél wolken. Toch in "lang" gegaan. Geen regenkleding want ik vond dat t niet zou gaan regenen. Bij Estria aangekomen waren er nog 24 mede TWC-ers die stonden te trappelen van ongeduld. We splitsen op in A,B en C. De route zou via R'stein, brug Ewijk over de dijk naar het Nijmeegse gaan. Ik meen dat t thv de brug van Ewijk al zachtjes begon te regenen. Maar de temp. was prima en dat beetje water zou de pret niet drukken! Op de dijk passeerde de B de C-groep. Dit, terwijl de B eerder vertrokken was, t bleek dat deze groep een "eigen" route had genomen en een kleine extra lus hadden gefietst. Op de waalbrug was t even opletten geblazen.Ook andere vreemde mensen waren daar aan t wandelen en fietsen.
Op de Ubbergseweg troffen we een 3-tal A-rijders. Zij reden even met ons mee via de van Randwijckweg. Lekker klimmetje om warm te worden. Ik had direct spijt van mijn kledingkeus!
Bij de Heksendans genoten we van een kopje koffie. Als 1 groep zijn B en C verder gegaan, via 7-heuvelenweg, Groesbeek, Milsbeek, Molenhoek, Heumen, O'asselt naar t thuisfront. Voor Molenhoek hadden we een "lek". Tijdens t wisselen vd band begon de zon te schijnen. We hebben behoorlijk relaxed de laatste km afgelegd.
Thuis aangekomen heb ik eerst mijn fiets schoongewassen, daarna mezelf. Tot volgende week! P.s. Onze vaste verslaggever is vandaag "stadsomroeper" in Grave, tijdens t historisch spektakel!

Het ATB programma is gewijzigd. Zondag 17 januari gaan we in plaats van de vaste route in Malden naar de ATB tocht van TTC Oss. De vertrek tijd blijft 8:30u.

Vandaag mochten wij bijna 500 deelnemers verwelkomen tijdens onze jaarlijkse Goed Begintocht.

Een heel mooi aantal, zeker gezien de toch wat mindere weersomstandigheden van de afgelopen dagen.

 

Via deze weg willen wij graag alle deelnemers en natuurlijk onze fantastische leden én vrijwilligers danken voor hun komst c.q. inzet van vandaag!