Afdrukken

Hits: 4799

Met ingang van 1 juli wijzigt de opzet van de woensdagavondtraining en wordt deze vervangen door de "woensdagavondrit". De woensdagavondrit heeft een open karakter en staat open voor niet-leden.

Er zijn vier routes en iedere week wordt een andere route gereden. De routes rouleren iedere week. Vertrek- en eindpunt van alle routes is bij Estria. We starten op woensdag 1 juli met de Peelroute, vervolgens de Brabantroute op 8 juli, Groesbeekroute op 15 juli en de Maasroute op 22 juli. Op 29 juli weer de Peelroute enz.

Voor vertrek worden groepen samengesteld van minimaal 6 en maximaal 12 personen. Iedere groep bestaat uit deelnemers van zoveel mogelijk gelijke strekte (fietssnelheid).

Iedere groep rijdt met een wegkapitein. De wegkapitein stuurt de groep aan en houdt de afspraken (regels) in de gaten en ziet erop toe dat alle fietsers in de groep zich aan de verkeersregels houden. De wegkapitein bepaalt het tempo van de groep. De wegkapitein is daarom mede verantwoordelijk voor veiligheid tijdens de tocht en treedt bij pech of ongevallen op als coördinator. De wegkapitein voert bij eerste deelname van niet-leden een korte technische controle uit.

De snelste groep vertrekt het eerst en de volgende groepen vertrekken met tussenpozen van minimaal twee minuten. Groepen mogen nooit bij elkaar aansluiten!

Als je het bezit bent van een GPS-apparaat download dan de actuele route van de site van TWC-Grave en meldt je voor vertrek bij de wegkapitein aan als navigator. Per groep maximaal één navigator afspreken.

Gedragsregels

Tekens in de groep

 Routes

 

1. Peelroute (http://www.gpsies.com/map.do?fileId=zixxmnbhoifezfat)

2. Brabantroute (http://www.gpsies.com/map.do?fileId=gantafekkdgfdehp)

3. Groesbeekroute (http://www.gpsies.com/map.do?fileId=agvwouqimqrgrdmt)

4. Maasroute (http://www.gpsies.com/map.do?fileId=dtdqpwskmgohosdr)